Wij zijn een bedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van neutraliseren van aardstralen en elektro-straling bij mens en dier. Wij hebben een zeer hoog klanttevredenheidspercentage welke maandelijks gemeten wordt. Ons bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, aangemeld bij de belastingdienst en is dus B.T.W. plichtig.

Dagelijks zijn wij op weg naar een tevreden klant, ons werkgebied is heel Nederland, Belgiƫ(Vlaanderen) en West-Duitsland.

Onze auto is niet uitgerust met reclame. We zijn dus als zodanig niet herkenbaar. Indien u het wenst zullen we ons altijd kunnen legitimeren.

Kijk ook onder het kopje “media” naar onze Bedrijfsfilm, hier vertel ik over de werkwijze en de historie. Kunt u de bedrijfsfilm niet openen? Ga dan naar: youtube.com en zoek op aardstralenweg.

Enkele Tips:

  • Slaapt uw kind slecht? > Probeer het bed eens te verzetten of ga eens naar een andere slaapkamer.
  • Werkt u met een koperen 8? > Spoel hem iedere dag een half uur onder de stromende kraan.
  • Heeft u lood of koper onder uw bed? > Spoel dit ook dagelijks een half uur onder de kraan.
  • Twijfelt u over wel of geen aardstraling? > Buig zelf 2 ijzerdraadjes en loop hiermee door uw woning (zie onze bedrijfsfilm).
  • Kijk uit voor charlatans met mooie beloftes, let altijd op: een goede garantie, inzichtelijk woonadres, een vast telefoonnummer, echte referenties.
  • Veel dingen werken niet of maar tijdelijk zoals: magneetjes, houten blokjes, piramides, koperen staven, loden/koperen plaatjes, nasa folie, aardingsdekens etc.