VOOR WIE?

Particulier

In eerste instantie is het de particulier die voor zijn (vage) klachten veelal geen gehoor krijgt bij arts, specialist of ziekenhuis. Kinderen die elders, bijv. bij de oppas, wel goed slapen maar thuis niet. Mensen die op hun vakantieadres goed slapen maar thuis weer slecht slapen.

Restaurants en winkels 

Steeds meer restaurants en winkels binden hun klanten/gasten beter in een aardstralen vrije ruimte. Als uw klant/gast niet tegen aardstralen kan, kan hij in uw zaak sneller last van hoofdpijn krijgen en/of zich misselijk gaan voelen. Uw klant/gast zal hierdoor sneller uw pand verlaten en er geen prettig gevoel aan over houden.

Productiebedrijven

Uw kostbare medewerkers voelen zich prettiger in een aardstralen-neutrale omgeving, de prestatie kan hierdoor hoger zijn en het ziekte-uitval lager.

Veehouderijen

In de veehouderij gaat het steeds meer om hoge rendementen, deze kunnen alleen behaald worden met een vitale, gezonde veestapel, een beter robot- of melkstalbezoek en minder vlucht- en paniekgedrag in de stal. Wij kunnen met een groot systeem in één betaalbare oplossing, in alle stallen en ruimtes, uw aardstralen neutraliseren.

Paardenbedrijven

Paarden zijn gevoelige dieren. Paarden in een aardstralenvrije ruimte zijn rustiger, ontspannender, slaan minder in de stal en kunnen beter geconcentreerd zijn in de sport. In de fokkerij is de kans op drachtigheid groter en kunnen veulens meer weerstand hebben. Voor maneges en stoeterijen kunnen wij één groot systeem in de aarde plaatsen wat uw onverklaarbare problemen meestal oplost.

Postduivenhouders

Postduiven zijn snel gedesoriënteerd door aardstralen. In een aardstralenvrije ruimte  zijn ze rustiger en ontspannen. Voor een vlucht zijn ze beter uitgerust en bij terugkomst gaan ze sneller naar hun eigen plaats. In de kweek kan een hogere vruchtbaarheid behaald worden met meer weerstand voor de jonge duiven. De kans op uitblijven tijdens een vlucht wordt hierdoor aanzienlijk beperkt.

Tuinbouwbedrijven

De grond in een aardstralenveld geeft minder beluchting en daardoor een belemmering in de plantengroei. In testen is aangetoond dat onkruid minder snel groeit in een aardstralenvrije grond. Vooral in de biologische tuinbouw is ons systeem een duidelijke aanwinst.