Ervaringen van klanten na ons bezoek

Wij zien graag uw ervaringen, mail ons uw verhaal en wij plaatsen het als u dat wilt, alvast dank!   

Maaike R. uit Geldermalsen, december 2023

Dank dat u ons van de aardstraling hebt afgeholpen. sliep ik eerst erg onrustig en werd ik zeker ’s nachts zeker 5 of 6 keer wakker en lag dan ook telkens een tijd klaar wakker, nu wordt ik ’s nachts nog hoogstens twee keer wakker en slaap dan ook weer snel in. Uw advies om het bed een kwart slag te draaien hebben we nog dezelfde dag gedaan. Erg blij mee!

Chantal B. uit Vught juli 2023

Mijn dochters van 5 en 7 jaar sliepen ’s avond nooit voor 22.00 uur. Sinds Aardstralenweg is geweest is het een stuk beter geworden. Nu hoor ik ze na 20.00 uur niet meer. Er bleek een waterader door beide slaapkamers te lopen die nu neutraal is gemaakt. Onbegrijpelijk dat dit zoveel teweeg kan brengen. We zijn erg blij met het resultaat.

Marieke V. uit Arnhem april 2023

Dank dat jullie mij eindelijk weer eens rust gebracht hebben. Sinds ik in mijn nieuwe woning woon heb ik dat al die tijd gemist. Wat een vervelend gedoe die onrust. Het slapen gaat nu gelukkig ook een stuk beter, ik lig nu gewoon lekkerder in bed en slaap dieper. Dank je wel aardstralenweg.

Tiny S. uit Drogteropslagen maart 2023

Hallo, ik ben superblij met Aardstralenweg. Ik ben veel fitter en heb geen moeie benen meer. Dit resultaat had ik echt niet verwacht. Ik kan het iedereen aanraden. Groet, Tiny

Fam. K. te Mariënvelde jan. 2023

Ons varkensbedrijf kende onverklaarbare problemen. Op bepaalde plaatsen in de stal was de groei minder. De voeropname bij de zeugen was op het eind van de drachtigheid in bepaalde delen niet goed. Als de zeugen vervolgens biggen kregen was er niet voldoende zog. Zo kwamen wij maar niet van de problemen af. We hadden al vaker aardstralenbedrijven over de vloer gehad maar zonder effect. Toen hoorden we van Aardstralenweg.nl want deze zou op een heel andere manier werken. De man die bij ons kwam had al snel de oorzaken inzichtelijk. Hij plaatste bij ons de Mega-Aardstralenwegbeugel. Al vrij snel ging het dag na dag beter. Nu, na een paar maanden zien we een grote vooruitgang. Biggen die van kleins af aan goed opgroeien zonder problemen. Zeugen die weer voldoende zog hebben. We zijn erg blij en kunnen dit iedereen aanraden want dit is een goed en betrouwbaar bedrijf.

Mw. B. te Zwolle  juni 2020

U bent bij mij geweest in het zorgappartement, ik sliep slecht en had veel last van beenkrampen, dat had ik op mijn oude adres nooit. Toen u een meting startte waren voor mij in eens wat zaken duidelijk. Wat ik al vermoedde, er liep een waterader over mijn bed. Meneer heeft mijn bed verplaatst naar 2 meter verderop zodat ik buiten de waterader lig. In mijn kledingkast ligt nu een aardstralenweg-beugel in een doosje dit zorgt er voor dat er nu meer rust in huis is. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb en ben er erg tevreden over.

Fam. N. te Enter     Feb. 2020

Inmiddels zijn wij een half jaar verder en laat ik graag onze bevindingen achter.
Toen onze dochter 8 maanden oud was, vonden wij het wel welletjes die gebroken nachten. Standaard werd ze tussen 04.30 & 05.00 uur huilend wakker. Niet wetend wat er aan de hand was. Je gaat op dat moment alles proberen maar niks hielp, totdat wij aardstralenweg hebben ingeschakeld. Wat zijn wij blij dat dit voor ons de oplossing is geweest. Onze dochter slaapt nu heerlijk door en wordt zelden nog wakker ‘s nachts. Achteraf hadden wij jullie veel eerder moeten inschakelen. Wij zijn erg dankbaar voor uw bezoek.

Fam. R. te Almelo    jan. 2020 

Een tijdje geleden heb u bij ons een aardstralensysteem geplaatst. We merken dat het huis nu veel rustiger is en we slapen regelmatiger. Vooral onze dochter slaapt nu veel dieper en valt sneller in slaap. Bovendien heeft ze nu geen last meer van spontane neusbloedingen. Bedankt voor zover.

Carina P. te Gorinchem        Dec. 2019   

Bijzonder aangenaam is het nu in ons huis nadat u bent geweest om de aardstraling voor ons op te lossen. Wij wonen hier nu anderhalf jaar maar steeds voelde het niet als ons nieuwe thuis. Slecht slapen, vaak en vroeg wakker, onrust, kou in huis, het waren vervelende zaken wat wij niet hadden verwacht dat die in één bezoekje opgelost konden worden. Wij voelden meteen de nieuwe energie in huis, echt onbegrijpelijk! Heel veel dank dat we ons nu eindelijk thuis voelen in ons nieuwe huis!

A.V. te Alkmaar   nov. 2019     

U hebt bij ons de aardstraling gemeten en het apparaat geplaatst. Na 3 maanden blijkt dat wij helemaal geen verbetering ondervinden. Wij hebben het apparaat teruggestuurd naar het adres dat op ons garantiebewijs stond en meteen hadden we de volgende dag het retourbedrag al op onze bankrekening. Uw bedrijf is erg professioneel en u had ons er al op voorbereid dat we toch minder gevoelig waren voor de aardstraling als wat we hadden verwacht. Erg knap dat u dit van te voren al kunt inschatten maar door de goede garantievoorwaarden zijn we de uitdaging toch aangegaan. U hebt ons tips gegeven wat de beste plek is voor ons bed en ook de bank in de kamer. Dank voor uw tips want we hebben toch het gevoel dat het nu wat dragelijker is.

Natasja  uit Meppel      april 2019    

Heel fijn dat ik de “Aardstralenwegdoos” mocht uittesten. Na een paar maanden lijkt het er op dat ik mijn goede slaappatroon weer volledig terug heb. Bij mijn ouders sliep ik altijd goed maar nu ik op me zelf woon, is mijn slaap volledig verstoord. Ik ben erg bij dat dit voor mij goed werkt!   

Jo Kuypers uit Heerlen (L.)   okt. 2018

Ik vlieg al jaren met postduiven maar sinds ik hier woon gaat het een stuk slechter. Ieder jaar raak ik steeds veel duiven kwijt omdat ze na een vlucht niet terug komen. Ik kom niet meer in de prijzen terwijl ik er alles aan doe om ze in topconditie te houden, al heel lang zat ik te piekeren waar dit nu aan kon liggen……. Je bent bij ons geweest en constateerde een sterke aardstraling en veel wateraders en hebt de oplossing in de grond geplaatst. Heel bijzonder wat er met mijn duiven is gebeurd, ze komen nu bijna allemaal terug van hun vlucht en zijn nu supersnel. Ik ben nu de topper van onze vereniging omdat ik iedere vlucht in de prijzen zit. Onbegrijpelijk dat dit zoveel teweeg kan brengen. Ik ben superblij dat is deze stap genomen heb.

Fam. S. uit Hoogeveen       februari 2019

Na onze verhuizing had onze jongste veel problemen met slapen. We hebben Aardstralenweg ingeschakeld en meteen vanaf de eerste nacht waren de slaapproblemen verdwenen. We zijn blij erg dat we dit gedaan hebben. We kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die ook deze problemen hebben.

Karin M. uit Koudum   sept. 2018

We zijn heel blij dat je hier bent geweest, de kuiten van mijn man prikken en verkrampen niet meer en hij slaapt nu veel beter. Ik merk nu dat ik veel meer energie heb. Dank je wel!

Fam. F. uit Hardenberg   aug. 2018

Het is alweer even geleden dat u bij ons in Hardenberg was, onze dochter was een hele slechte slaper. ’s Avonds voelde ze meteen verandering wat begon met een ander gevoel in haar benen, ik ben nog even bij haar gebleven tot ze sliep. De volgende dag ging ze normaal naar bed maar het inslapen duurde nog even. Momenteel slaapt ze iedere nacht door, is ze veel uitgeruster en functioneert ze overdag beter, ze is vrolijker en kan de dingen beter aan. Het is heel fijn en zijn als ouders bijzonder tevreden en blij dat we dit gedaan hebben.

Peter L. uit Asten (N.Br)  juli 2018

Erg blij dat u naar Asten in Brabant wilde komen. Mijn klachten waren erg slecht slapen en constant een onrustig gevoel in huis. Nadat de beugel was geplaatst voelde het meteen al beter. Ik kan nu weer rustig in mijn eigen bed slapen en het onrustige gevoel is ook verdwenen. Dank voor het werk wat u heeft verricht en ben er heel blij mee!

Fam. S. uit Nieuwleusen   juni 2018

Onze koeien hebben regelmatig last van paniek- en vluchtgedrag in de stal. Als koeien beginnen te rennen geeft dit een hoop lawaai maar ook grote kans op dat ze uitglijden en gewond kunnen raken. We konden maar steeds niet achter de oorzaak komen van dit probleem. Het was een uitdaging om Aardstralenweg in te schakelen omdat we dachten dat aardstralen niet de oorzaak zou zijn. Nu na een half jaar kunnen we concluderen dat er veel meer rust in de stal is, geen paniekmomenten meer en bovendien een hogere melkproductie. We zijn erg blij dat we dit gedaan hebben en zien er nu dagelijks de voordelen van.

Bert en Inge uit Lochem    mei 2018

Omdat we dicht bij een hoogspanningsmast wonen, slecht sliepen en veel onrust voelden in huis hebben we Aardstralenweg ingeschakeld. Na een meting bleek de hoge concentratie van aardstralen toch de veroorzaker te zijn van al onze problemen. We slapen nu een stuk beter en voelen veel meer rust in huis. We kunnen dit iedereen aanraden die in de buurt van zendmasten e.d. wonen. Wat we dachten dat het probleem van de mast kwam waren het toch de aardstralen. 

Erik uit Beuningen (Gld.)   april 2018

Hierbij even een bericht uit Beuningen; wij wonen nu bijna een jaar in ons nieuwe huis met veel onverklaarbare problemen en ongemakken maar sinds je bent geweest is er veel veranderd, We slapen nu veel beter en worden niet meer moe en met pijn wakker. Door het plaatsen van die bijzondere beugel hebben we gelukkig geen last meer van aardstralen en is het wonen nu een stuk aangenamer.

Fam. Peters uit Papendrecht   Maart 2018 

Sinds een half jaar wonen we in een nieuw appartement we dachten er met veel plezier te gaan wonen. Wat ik vroeger nooit had is nu dagelijks zware hoofdpijn en erg slecht slapen. Via een kennis hoorden we van Aardstralenweg. Het was een bijzondere ervaring want toen de beugel in de grond was ingegraven voelde ik meteen de hoofdpijn wegtrekken het was onbegrijpelijk. Nu ben ik een stuk fitter en voel me veel prettiger in ons appartement. Blij dat we dit gedaan hebben.

Saskia H. te Ossendrecht     Jan. 2018

Wij wonen nu 9 jaar in onze woning en vanaf het begin heb ik last van slapeloosheid, onrust en een opgejaagd gevoel. Ook onze oudste zoon slaapt slecht. In onze geitenmelkerij willen de geiten niet op bepaalde plaatsen liggen en hebben veel dieren problemen met hun vacht. We hebben overwogen om te verhuizen. Via Marktplaats hebben we Aardstralenweg.nl gevonden. We kregen een goede uitleg van het plan van aanpak, maar na het plaatsen van de beugel voelde ik meteen al dat er wat veranderde het was te gek voor woorden, nu een paar maanden later iedereen slaapt weer goed, er is weer rust in huis en onze 1200 geiten doen het nu veel beter. We zijn zo blij dat we dit gedaan hebben. We hebben nooit geweten dat aardstralen zo veel ellende kan veroorzaken.

Liesbeth uit Doetinchem   Dec. 2017

Sinds u bij ons bent geweest is er veel veranderd; het opgejaagde gevoel is weg, we slapen beter en mijn hoofdpijn is nu ook bijna weg. In de 2 jaar dat we hier wonen hebben we veel last gehad van onrust en gespannenheid in huis. We wisten niet hoe dit kon, tot dat iemand ons een tip deed om Aardstralenweg in te schakelen. We zijn erg blij dat u ons van het probleem hebt verlost. Dank dat u bij ons was.

Familie H. uit Staphorst    Dec. 2017

Een paar maanden geleden bent u bij ons geweest omdat onze dochter van 2,5 jaar erg slecht sliep en ’s nachts vaak wakker werd. Ons 2e kindje was op komst en zou nachtrust wel erg goed uitkomen. Wij zijn erg blij dat u geweest bent, wat een grote verandering. Onze dochter slaapt nu iedere nacht door, vaak wel de klok rond. Bovendien is ze een stuk rustiger en relaxter geworden. Mijn man heeft regelmatig migraine maar sindsdien heeft hij dit nog niet weer gehad. Heel blij dat u geweest bent en wat is het heerlijk genieten van een goede nachtrust.

Johanna V. uit Nieuwegein     Okt. 2017

Na veel twijfels hebben we Aardstralenweg uitgenodigd omdat het vermoeden van aardstralen bestond maar wij dachten dat het zweverig en vaag zou zijn. De meneer heeft ons precies uitgelegd waar de aardstralen in huis bij ons lopen en ook in onze tuin en terras. Al met al een erg duidelijk verhaal wat ons veel verheldering heeft verschaft, wij mochten helemaal meelopen zodat er geen twijfels waren. Na de plaatsing van het apparaat voelden we ook echt dat er iets veranderde. We hebben het gevoel dat er nu ook echt rust in huis is gekomen. Blij dat we toch de knoop doorgehakt hebben.

Petra uit Almelo    Aug. 2017

Nadat u de aardstralen op ons kantoor hebt weggehaald is er veel veranderd; mijn werkdagen vliegen om, ik heb veel meer energie. Een collega met regelmatig migraine voelt zich nu veel fitter, ook onze baas vind dat hij nu prettiger en relaxter op zijn werkplek zit en heeft meer energie. Ook bij mij thuis, waar ook hetzelfde probleem is aangepakt, is er nu eindelijk rust en kan ik weer aan een beter slaapritme gaan werken. Kortom iedereen is blij.

P.K. uit Lemelerveld  mei 2017

Na jaren tobben van afspoelen en verplaatsen met een loden driehoek, hebben we eindelijk een goede oplossing voor de aardstralen; een beugel die diep in de aarde is ingegraven. Lekker niet meer aan aardstralen hoeven denken en eindelijk weer goed slapen. Dit hadden we veel eerder moeten doen.

P.R. uit Nijkerk maart 2017

Wat er is gebeurd na het plaatsen van de beugel is niet te beschrijven; Hoeveel nachten onze dochter van vier heeft wakker gelegen is niet te tellen. Geen dokter die kon vinden wat het probleem was. Meteen op dag 1 na de plaatsing sliep ze door, onbegrijpelijk. Nu op school, sport en bij vriendinnen, ze heeft er weer zin in! Dan de reacties van mensen uit de omgeving; geen bleek gezichtje meer met wallen maar een blozend, gezond kind zoals het hoort. Ze is zo opgebloeid! Wij zijn erg dankbaar wat u voor haar en ons gezin hebt betekend.

Hannah C. Groningen maart 2017

Sinds je mijn huis ontstoord hebt slaap ik veel beter, rustiger en dieper sinds jaren. Ik raad uw methode zeker aan bij mijn klanten in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde. Nogmaals veel dank!

Monica uit Emmen maart 2017

We zijn erg blij dat we jou hebben ingeschakeld, dit hadden we achteraf al veel eerder moeten doen. We hadden 2 opties; het huis verkopen of kijken of aardstraling de oorzaak was. Meteen ’s avonds na het plaatsen van de aardstralenbeugel had ik geen hartkloppingen meer, geen opgejaagd gevoel en geen stress. Gelukkig ook geen emotionele buien en lichamelijke klachten meer. Onze zoon is een heel ander kind geworden, hij slaapt en eet weer goed zoals het hoort en is een stuk rustiger in de omgang. Dat allemaal dankzij jou hulp! Ik kan het iedereen aanraden die dergelijke problemen heeft. Heel hartelijk bedankt, we zijn echt blij!

Fam. van W. uit Hoogeveen feb. 2017

Wat hebben wij door de jaren al veel geld uitgegeven aan het fenomeen aardstralen. Eindelijk hebben we nu een systeem wat ook echt voelbaar werkt, meteen vanaf het moment dat het geplaatst is kwam er een zucht van verlichting en voelen we ons weer een stuk prettiger in ons eigen huis.

J. van Toorn uit Rotterdam  

Dank dat ik na vele jaren eindelijk weer goed kan slapen.

Cindy en Eddy uit Tilburg

Uw garantie heeft ons over de streep gehaald; Wij wisten niet wat aardstralen precies inhield, u heeft een helder en duidelijk verhaal verteld zodat we er meer beleving bij hebben. Wij mochten tijdens het meten steeds met u mee lopen zodat we precies zagen wat er gebeurde. U hebt zelfs met krijt op straat uitgetekend waar het aardstralenveld langs loopt, nooit geweten dat dit zo secuur kan worden aangegeven, echt interessant. Toen u het apparaat plaatste voelde ik meteen dat er iets gebeurde, het was net of ik even een beetje duizelig werd, onder het genot van een kop koffie hebt u het garantiebewijs en de nota gemaakt maar constant voelde ik een tinteling in mijn bovenbenen, u zei dat niet iedereen dit voelt. Nu na een paar weken is mijn hoofdpijn gelukkig steeds minder. Ik doe voortaan nooit meer grappig over aardstralen maar heb nu met eigen ogen gezien dat het echt wel bestaat.

Kees en Trudy uit Almere Stad

Onlangs bent u bij ons geweest om de woning en de omgeving door te meten op aardstralen, De klachten hier thuis waren; Ikzelf een burn-out, slecht slapen en slecht in mijn vel zitten. De kinderen waren erg hyper, onze oudste dochter had zelfs regelmatig woedebuien. Nu na 3 weken kunnen we zeggen dat er een enorm verschil is! Ik zit zelf in een opwaartse stijging en voel me vele malen beter, slaap nu beter en zonder medicatie. Ik lach weer en heb er weer zin in. De kinderen zijn nog wel druk maar dit vind ik prima, woedebuien zijn er niet meer. Zelfs mijn man voelt minder weerstand in huis. Wij hopen dat dit zich zo voort zet. Nogmaals dank!

Peter en Jet uit Barneveld

Wij hebben geen gezondheidsklachten maar hebben u benaderd om de kou in onze woning. Altijd voelt er een tocht in onze kamer, als wij op de bank zitten hebben we een vest aan terwijl de kachel hoog staat. Sinds kort hebben we vloerverwarming maar er is helaas niets verbeterd. Onze enige redding was Aardstralenweg.nl. Een maand later kunnen we concluderen dat het een stuk aangenamer is in onze kamer, het is net of de warmte beter verdeeld is in huis. We zijn blij dat we de stap genomen hebben en het vest kan gelukkig weer in de kast.

Nico van D. uit Geleen

Door mijn pensionering ben ik veel thuis en heb het gevoel dat het bergafwaarts gaat met mijn gezondheid. De huisarts heeft mij geheel onderzocht maar ziet geen probleem en geen oorzaak, dus aardstralenweg.nl gebeld en na 2 dagen stond meneer van der Veen al bij mij op de stoep. Onze woning staat op een groot aardstralenveld wist hij mij te vertellen na een uitgebreide meting. Hij vertelde mij dat ik nu veel meer geladen word nu ik meer thuis ben en dat ik me daardoor slechter ga voelen. Na plaatsing van een “apparaat” voelde ik me duizelig en begon het erg te tintelen in mijn benen. Hij zei dat best veel mensen zo reageren en dat dit niet vreemd is. Nu na een paar weken voel ik gewoon dat het beter met me gaat en dat ik weer meer energie heb en zin om weer wat te ondernemen. Voor mij blijft het vaag en snap niet dat dit zo veel invloed kan hebben. Ik vind het echt heel bijzonder.

Jan de B. te Assen

Al jaren kweken wij volièrevogels en hebben daarbij veel tegenslagen meegemaakt. De kweek was ieder jaar weer een strijd maar dit jaar is het voor het eerst dat er progressie in zit. Sinds wij in zee zijn gegaan aardstralenweg.nl gaat de kweek veel beter. wij hebben dit voorjaar voor het eerst goed kunnen selecteren omdat er een goede uitkomst was en weinig sterfte onder de jonge vogels. Nu hopen wij dat de resultaten weer snel omhoog gaan want afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd met weinig resultaat. Wij kunnen niet wachten tot het weer voorjaar wordt en zijn erg benieuwd of het zo blijft. We houden u op de hoogte.

Fam. P. Hengelo (Ov)

Wij hebben een melkveebedrijf en als onze koeien naar de melkstal moeten willen ze niet op één stuk van het tegelpad lopen, ze lopen dan ongeveer 5 meter door het gras en gaan dan weer op het tegelpad. Ook hebben we veel problemen met de kalveropfok. Sinds Aardstralenweg.nl is geweest lopen de koeien weer rustig achter elkaar over het pad en niet meer er naast. Geleidelijk aan gaat het ook beter met de kalveren, er is nu minder uitval. Ons hele bedrijf, inclusief woning is nu vrij van aardstralen, dit geeft een prettig gevoel.

Janny K. uit Ruinen

Wij hebben een nieuwe woning maar loop steeds met knallende hoofdpijn en denk ik dat het aan onze woning ligt. Aardstralenweg gebeld en de man heeft alles gemeten en constateerde een diagonale baan door ons huis. Er is een soort beugel in onze tuin geplaatst en nu is mijn hoofdpijn zo goed als weg. Wat vooral bijzonder was; onze hond heeft al jaren een huidaandoening met kale plekken en veel jeuk. De dierenarts meerdere keren bezocht maar heeft eigenlijk geen oplossing. Nu is onze hond helemaal opgeknapt hij heeft geen jeuk meer en weer een mooie volle vacht.

Familie L. uit Westerhaar

Al jaren hebben we het gevoel dat er iets niet klopt in ons huis. Vooral mijn man slaapt erg slecht en bovendien worden wij vaak wakker van het zoontje van de buren die bijna de gehele nacht huilt. Wim van der Veen is geweest en constateerde in ons hele blok aardstralen. Hij heeft een soort beugel geplaatst en het is niet te geloven; Ons buurjongetje van 6 maanden was vanaf de eerste nacht stil. Nu na een paar weken voelt het in huis een stuk beter en slapen we geleidelijk aan weer beter. 

Jancu uit Kerkwijk

Hier even een berichtje hoe het nu gaat; Onze zoon Tim van 5 maanden huilde veel, sliep altijd slecht en dronk zijn fles niet leeg. Sinds Aardstralenweg.nl is geweest is er een complete verandering in huis; Tim slaapt nu de hele nacht door, hij drinkt zijn fles super leeg en huilt bijna niet meer, Ik heb nu een tevreden en vrolijk mannetje in huis. Zelf voel ik me nu een stuk beter en fitter. ECHT SUPER BEDANKT

Jan uit Groenlo

Al jaren heb ik rugklachten en slaap ik slecht, als ik in het bed van mijn dochter slaap is het minder erg. Mijn vrouw heeft nergens last van en slaapt goed. Aardstralenweg.nl is geweest en heeft alles doorgemeten. Wij hebben ons bedrijf naast onze woning en ook hier is alles doorgemeten. Meneer van der Veen adviseerde om een extra zware aardstralenwegbeugel te plaatsten zodat de woning en het bedrijf beiden vrij van aardstralen zijn. Nu na een paar maanden voel ik pas echt een wereld van verschil. Ik sta nu ’s morgens zonder pijn op en ook mijn medewerkers voelen zich fitter en zijn nog niet weer ziek geweest. De nota kon ik in mijn bedrijf weer als kosten wegboeken. Wat een goed en professioneel bedrijf welke ik iedereen kan adviseren.

Bart en Elly uit Arnhem

Na ruim een jaar te hebben genoten van het systeem van Aardstralenweg.nl hebben we weer aan de bel getrokken omdat onze dochter niet meer goed sliep en het nare gevoel in huis weer terug was. Toen de man kwam, vroeg hij ons of wij de tuin veranderd hadden, dat hadden we dus gedaan maar voor ons gevoel de beugel er zelf weer ingelegd zoals we dachten dat het goed lag. Bij een nieuwe meting kwamen we er achter dat we het niet goed hadden gedaan. Van der Veen adviseerde ons om bij dergelijke dingen altijd hem te bellen. Nog dezelfde avond voelden we meteen al dat de balans in huis weer terug was en nog steeds slaapt onze dochter weer goed.

Henk en Dirry uit Wageningen

Wij stellen hoge eisen aan onze christelijke identiteit en hebben met gemengde gevoelens “Aardstralenweg” gebeld omdat wij steeds het gevoel hadden dat er iets niet in orde was in ons huis. Uit principe willen wij niets met paranormaal, wichelroedes of zweverig gedoe. Bij het bezoek hadden we meteen een goed gevoel bij meneer van der Veen, hij nam ons serieus en zijn methode is absoluut niet zweverig. Het is meer van “meten is weten” en de antennes gaven exact de plaatsen aan waar de aardstraling zat en dit klopte ook met onze eigen bevindingen. de plaats waar het apparaat kwam te liggen werd op een zeer nauwkeurige manier uitgemeten en nu na een paar maanden voelen we ons echt een stuk prettiger in onze woning. We kunnen het echt iedereen adviseren.

Fam. S. uit Heino

Onze dochter is een paar jaar geleden uit huis gegaan maar wordt altijd misselijk als ze bij ons thuis komt. We zitten dan gezellig aan de keukentafel en na een klein half uurtje moet ze naar buiten omdat ze dan misselijk wordt en het gevoel heeft dat ze moet overgeven. We hebben www.aardstralenweg.nl gebeld en de meneer heeft alles doorgemeten maar constateerde dat wij geen aardstralen hebben, iets wat ik niet verwachtte. Onder het genot van een kopje koffie aan dezelfde keukentafel gaf meneer van der Veen ons nog wat opties wat de oorzaak zou kunnen zijn van de misselijkheid van onze dochter. Hij adviseerde ons ook om het weerstation weg te halen. Ik heb dit gedaan en sinds dat moment voelt onze dochter zich veel beter in ons huis en is niet meer misselijk. Ik vond het heel bijzonder dat hij ons die tip gaf. We zijn allen heel erg blij met de situatie zoals die nu is. Bovendien is het een grote meerwaarde dat we weten dat we geen aardstralen hebben. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Dank dat u bij ons was.

K. S. uit Coevorden

Jammer dat van der Veen mij niet heeft gewaarschuwd wat de gevolgen kunnen zijn als de aardstralen weg zijn. Ik heb hem meteen de volgende ochtend gebeld toen ik de hele nacht geen oog dicht deed. Toen ik de eerste nacht in bed lag had ik het gevoel dat eerst mijn hoofd op knappen stond, daarna kreeg ik vreselijk hartkloppingen en begon later ook nog mijn maag te draaien. Tegen de ochtend had ik het gevoel dat ik lood in mijn benen had. In ons telefoongesprek zei hij dat iedereen het op zijn eigen manier beleeft en hij vond het erg vervelend dat dit zo bij mij gebeurde. Hij adviseerde mij om de volgende dag gewoon weer rustig mijn gang te gaan en dat dit niet weer zo heftig zal terug komen. Hij had toch gelijk want het lijkt dat het nu allemaal veel rustiger in huis is geworden en nu na 2 weken slaap ik steeds beter. 

Johan P. uit Dordrecht

Sinds 4 maanden wonen wij in onze nieuwe woning. We hebben er erg naar verlangd om een mooie grote kamer te hebben en te wonen op een luxe locatie. Helaas is het heel anders uitgepakt; Nog nooit heb ik in onze mooie woning één goede nacht geslapen en ben helemaal kapot, ik loop al 6 weken thuis omdat ik volgens de huisarts een Burn-out heb, ik moet naar een psycholoog maar heb geen problemen, ja één groot probleem omdat ik niet slaap. Moet slaaptabletten gebruiken maar wordt daar helemaal suf van. Radeloos heb ik de heer v.d. Veen gebeld. Hij noemde mijn geval zeer extreem en gaf mij voorrang, hij stond meteen de volgende dag bij ons op de stoep. hij zag meteen wat het probleem was, “zie je nou wel” zei ik tegen mijn vrouw die nergens last van heeft, aardstralen. Hij plaatste het apparaat bij ons in de tuin en ik voelde meteen al een verlichting in mijn hoofd. Het was net of er veel minder weerstand was in mijn woonkamer en of alles veel lichter en gemakkelijker ging. Nu na ongeveer 6 weken gaat het slapen steeds beter en heb mijn werk na een therapeutisch start van 2 weken, weer voor halve dagen hervat. Ik had nooit gedacht dat aardstralen dit met mij konden doen want ik voelde mezelf altijd erg flink en sterk. We zijn heel blij dat we Aardstralenweg.nl in de arm genomen hebben, dit signaleren ze bij geen één huisarts. Dank u hartelijk.

Hans van den Berg  Leeuwarden

Wij hebben al heel veel geld uitgegeven aan aardstralen, een koperen buis die dagelijks afgespoeld moet worden, hetzelfde met een loden driehoek, een antenne in huis die in het stopcontact moet, een aardleiding onder de vloer en stuivers op de kast. Helaas is alles maar eventjes en het vervelende drukkende gevoel van aardstralen is weer terug. Na een aantal jaartjes niets gedaan te hebben hebben we Wim van der Veen laten komen met zijn systeem. Hij zegt; als het niet werkt krijg ik mijn geld terug. Dit mag ik een jaar lang gaan uitproberen. Hij zegt ook na de garantie als ik twijfel dat ik een beroep op hem kan doen. We zijn nu 4 maanden verder en ben nog steeds positief maar ik moet nog zien of dit zo blijft. Mijn vertrouwen met aardstralen is nog steeds niet groot. Over een jaar wil ik hier weer een berichtje schrijven maar ben benieuwd hoe het dan is.

Sandra vd Post uit Rotterdam

Al jaren lang hen ik last van Restless Legs (rusteloze benen) en heb al heel veel verschillende therapieën en medicijnen gehad dus heb ik aardstralenweg.nl gebeld, meneer van der Veen heeft mijn hele woning doorgemeten en ook mijn tuin. Hij kwam tot de conclusie dat wij geen aardstralen hebben en deelde mij mee dat hij geen oplossing heeft voor mijn probleem. Ik vind het jammer want nu moet ik verder zoeken maar wel eerlijk dat hij ook durft te zeggen dat je geen aardstralen hebt.

Miranda L. Deventer

Ik ben een slechte slaper en voel mij altijd onrustig in huis. Mijn man heeft nergens last van, dit vind ik nogal vreemd. Wim van Aardstralenweg.nl heeft mij een hele uitleg gegeven dat dit niet vreemd is en dat je als mens een allergie kunt hebben voor aardstralen en dat schijn ik te hebben. Hij zegt, als ik mij een halve dag op een aardstraal begeef zal ik weer onrustig zijn en mij opgejaagd voelen. Nu hij de aardstralen bij ons geneutraliseerd heeft voelt het een stuk prettiger in huis en ik kan nu de hele avond weer rustig op de bank zitten. Het slapen is gelukkig ook een stuk beter geworden. Ik heb nog één probleem als ik de hele dag op mijn werk ben heb ik ook weer dat onrustige gevoel, ik ga vragen of hij ook op mijn werk een meting wil doen en zo nodig ook een apparaat wil plaatsen.

Jos en Elly uit Amersfoort

Onze zoon van anderhalf sliep altijd erg slecht, wij moesten er zeker 3 keer per nacht uit dat hij huilde. Wij hebben Aardstralenweg.nl gebeld en meneer heeft onze hele woning en tuin doorgemeten met antennes. Hij liet ons precies zien waar de aardstralenbanen langs gingen en ja hoor, precies door de slaapkamer van onze zoon. Hij heeft een zilverkleurig apparaat in onze tuin ingegraven en de volgende nacht was hij nog maar één keer wakker Nu slaapt hij de meeste nachten door. Wij hebben er lang over getwijfeld en vinden het jammer dat we niet eerder doorgepakt hebben.

Jan en Alie van Dijk uit Groningen

Na heel veel verschillende systemen te hebben geprobeerd zijn we bij Aardstralenweg.nl terecht gekomen. Wij hebben nog weinig vertrouwen in het weghalen van aardstralen omdat alles wat wij gehad hebben maar tijdelijk is. Door de “niet goed geld terug “garantie zijn we overstag gegaan. Wij hebben nog steeds het gevoel dat de aardstraling weg is maar we kunnen het bijna niet geloven. De hoofdpijn van Jan is veel minder en ook mijn zeurende pijn in mijn maag is zo goed als weg. Volgens de man die het geplaatst heeft moet het ook zo blijven maar dit moeten we eerst nog zien. Als we nog blijven twijfelen wil hij terug komen om nogmaals te meten. De service en nazorg lijkt ons goed bij dit bedrijf.

Fam. Jacobs Nijmegen

Wat een bijzondere ervaring met Aardstralenweg.nl, we hadden nooit verwacht dat dit zoveel effect zou hebben. Als wij ’s ochtends opstonden hadden we het gevoel dat we al een lange werkdag achter de rug hadden, zo moe waren we altijd in ons huis. Als we met vakantie waren kenden we onszelf niet weer, we stroomden over van de energie, maar na twee dagen thuis begon hetzelfde verhaal weer. Na lang wikken en wegen hebben we meneer van der Veen gebeld en hij kwam nog dezelfde week. De druk in huis is nu veel minder en het opgejaagde gevoel is weg. Er hangt nu een ontspannen sfeer in huis. Nu hebben we ook ’s avond nog energie om nog leuke dingen te doen. Bijzonder blij dat we dit gedaan hebben.

Henny uit Dedemsvaart

Na de zoveelste keer een dierenarts bij onze paarden gehad te hebben zijn we op zoek gegaan waarom onze paarden zo vaak ziek en verkouden waren. Na wat oriëntatie kwamen we op aardstralen uit. Dan toch maar eens proberen onder het motto, baat het niet schaadt het niet. Een heel bijzondere ervaring want in onze woning zat helemaal niets maar in de paardenstal achter onze woning liep een baan over de hele lengte. De man die bij ons kwam heeft het ons allemaal uitgelegd en we zagen toen meteen al dat dit alleen maar beter kon worden. Nu na ongeveer een half jaar kunnen we stellen dat de paarden veel rustiger zijn en het lijkt als ze ook relaxter zijn. Het belangrijkste; de dierenarts is nog niet weer geweest, want na ongeveer twee weken was het hoesten helemaal over. Alleen 2 weken terug een wormkuurtje maar dat konden we zelf. We kunnen het iedereen aanraden.