DE HISTORIE VAN AARDSTRALENWEG.NL

Toen we in in onze huidige woning kwamen wonen, sliepen we aan de voorkant. De woning werd verbouwd en 2 jaar later gingen we aan de achterkant slapen. Het was vreemd dat we geleidelijk aan steeds slechter gingen slapen en vermoeider raakten.

In het tijdschrift Libelle stond een artikel over aardstralen. Het was bijzonder dat de symptomen en gevolgen hiervan overeen kwamen met de onze. We hebben de man die het artikel schreef opgespoord en uitgenodigd. Hij constateerde aardstralen en plaatste een koperen acht oftewel Lemniscaat in onze kelder. Deze moest dagelijks onder de stromende kraan afgespoeld worden om te ontladen. Dit koste veel water, veel tijd en energie. Deden we dat niet dan ging het slapen weer minder goed.

We gingen ons meer verdiepen in de materie en verzamelden veel informatie. Dit bleek erg moeilijk te zijn omdat de wetenschappelijke onderbouwing ontbrak en er geen standaard is. We kwamen begin jaren 90 via een familielid in aanraking met ons huidige systeem. Na een aantal jaren er hobbymatig mee bezig te zijn, ging ik het systeem meer verfijnen en verbeteren. In het begin konden we alleen maar kleine oppervlakten neutraliseren. Ook in de metingen met antennes kreeg ik meer routine en kon ik steeds meer details signaleren.

Pas vanaf 2006 was het echt tijd om de markt op te gaan met dit mooie systeem. Door de jaren heen zijn er al velen blij geworden van Aardstralenweg.nl en is het ons dagelijks werk.

Iemand die echt gevoelig is voor aardstralen merkt al snel dat dit systeem voelbaar verbetering in de situatie brengt. Van woonhuizen tot maneges, boerderijen, fabriekshallen, winkels en restaurants, er zijn voor ons geen grenzen.

Wij vinden dat een goed systeem niet te duur hoeft te zijn.