Eigenlijk is onze doelgroep de mens die al vele doktoren en ziekenhuizen heeft bezocht  en soms ten einde raad is. De meest uiteenlopende (vage) klachten kan een mens krijgen van aardstralen. De meest voorkomende zijn: slecht slapen, vermoeidheid, hartkloppingen, duizeligheid, hoge bloeddruk, hoge bloedsuikers (diabetes), onvruchtbaarheid, spierpijn, rugklachten, hoofdpijn, migraine, reumatische pijnen, huidaandoeningen, eczeem, bedplassen, beenkrampen, spanningen, opgejaagd gevoel, onrust, burn out enz.

Ziektes zoals; Kanker, MS, ALS, Parkinson, Reuma, Dementie, Alzheimer etc. zijn geen vage klachten maar duidelijk herkenbare, erkende ziektes. In het behandeltraject van onze klanten krijgen we regelmatig positieve signalen van een gunstig verloop. Bij deze ziektes is echter nooit bewezen dat ons product de genezing positief zal beïnvloeden.

Wij geven dan ook NOOIT garantie op uw genezing, wij geven alleen garantie op uw tevredenheid.

Bij de meeste, vaak onverklaarbare, vage klachten en/of kwalen kan iemand zich al snel een compleet ander mens voelen als het aardstralenweg-systeem is geplaatst.

  • Slaapt uw kind thuis onrustig en bij de oppas goed?
  • Sliep u ook zo goed op uw vakantieadres en was u na een week thuis al weer vermoeid?
  • Denkt u een allergie voor aardstralen te hebben?
  • Voelt u zich opgejaagd en gespannen en dat uw huis nooit uw thuis is?

Dan is ons systeem voor u de oplossing.

Twijfel niet langer. Wij overtuigen u met onze werkwijze.