Koeien

In de veehouderij worden wij steeds vaker gezien als de betaalbare oplossing voor een vitale veestapel. Klanten zeggen met ons systeem een hogere melkproductie te hebben, minder ziekte uitval, minder vlucht- en paniekgedrag, extreme groepsvorming in bepaalde delen van de stal, langere levensduur en een betere kalverenopfok. Melkrobots/melkstallen worden beter, gelijkmatiger en regelmatiger bezocht door koeien, wat voordien een probleem was. Speciaal voor de professionele veehouderij hebben wij een systeem ontwikkeld, dat uw gehele erf met daarop alle gebouwen, met één apparaat alle aardstraling kan neutraliseren. Natuurlijk pakken we het woongedeelte ook meteen mee. Ook onze grote professionele systemen worden natuurlijk met grote zorg geplaatst. 

Paarden

De paardenwereld is enthousiast over onze methode. Zowel in de draverij-, dressuur-, als in de springwereld wordt ons systeem gewaardeerd. Aardstralen en paarden gaan niet samen. Symptomen voor paarden kunnen zijn; onrustig in z’n stal en veel heen en weer lopen, vage klachten wat gezondheid betreft. Een paard kan zich beter concentreren zonder aardstralen. Paarden in aardstralen-vrije ruimtes zijn ontspannen en gedijen beter. Ook in de fokkerij kunnen betere resultaten worden behaald, de vruchtbaarheid kan daarbij worden beïnvloed. Een uitgerust en ontspannen paard presteert beter.

Postduiven

In de duivenwereld wordt ons product steeds vaker als geheim wapen ingezet. De duiven beginnen beter uitgerust, ontspannen en beter georiënteerd aan hun vlucht. Komen ze terug van hun vlucht zullen ze sneller en direct naar hun hok terugkeren omdat ze zich prettig voelen in hun hok. In de kweek kan de bevruchting beter zijn, evenals de opgroei van de jonge dieren. Het uitblijven van meestal jonge duiven tijdens de vlucht kan aanmerkelijk verbeteren met ons systeem. Vele duivenhouders zijn er van overtuigd dat aardstralen en duiven niet samen gaan en hebben inmiddels gekozen voor Aardstralenweg.nl   

Kippen

In zowel professionele als hobbymatige kippenhouderij wordt Aardstralenweg steeds meer gewaardeerd. In klachten als: grondeieren, verenpikkerij, extreme groepsvorming, angst-, paniek- en stressgedrag, matige eierproductie en dergelijke worden wij steeds vaker ingeschakeld.

Varkens

In de varkenshouderij worden we steeds vaker gevraagd voor problemen als: Staarten- en orenbijterij, agressief gedrag, verveling e.d. Jarenlang dacht men dat speelgoed de oplossing was tegen verveling in varkensstallen maar onze ervaring is dat varkens een bijzonder vervelend gedrag vertonen op aardstralen en dat er na het neutraliseren van de stallen aanmerkelijk meer rust in de stallen komt. Rust bevorderd de groei.

  • Ook uw hond, konijn, cavia, vogel en andere huisdieren voelen zich niet prettig op aardstralen.
  • Poezen, muizen, muggen en mieren, vinden het juist heerlijk om op aardstralen te leven.

Ook uw dier is uitgerust en fit zonder aardstralen!