Twijfel niet langer, nu is er eindelijk een betaalbare oplossing.

Vraag naar onze "NIET TEVREDEN, GELD TERUG" garantie op het aardstralensysteem. Niet tevreden binnen 6 maanden? U krijgt het bedrag van de "Aardstralenwegbeugel" volledig terug!

MENSEN EN AARDSTRALEN

Eigenlijk is onze doelgroep de mens die al vele doktoren en ziekenhuizen heeft bezocht en soms ten einde raad is. De meest uiteenlopende (vage) klachten kan een mens krijgen van aardstralen.

DIEREN EN AARDSTRALEN

In de veehouderij worden wij steeds vaker gezien als de betaalbare oplossing voor een vitale veestapel. Klanten zeggen met ons systeem een hogere melkproductie te hebben, minder ziekte uitval, minder vlucht- en paniekgedrag

WERKWIJZE & KOSTEN

We meten met antennes en zoeken zeer geroutineerd de aardstralen/banen/ velden en wateraders op.De "aardstralenwegbeugel" is een unieke bewerkte koperconstructie.

Ervaringen van klanten na ons bezoek

Wij zien graag uw ervaringen, mail ons uw verhaal en wij plaatsen het als u dat wilt, alvast dank!

Mw. B. te Zwolle

juni 2020

U bent bij mij geweest in het zorgappartement, ik sliep slecht en had veel last van beenkrampen, dat had ik op mijn oude adres nooit. Toen u een meting startte waren voor mij in eens wat zaken duidelijk. Wat ik al vermoedde, er liep een waterader over mijn bed. Meneer heeft mijn bed verplaatst naar 2 meter verderop zodat ik buiten de waterader lig. In mijn kledingkast ligt nu een aardstralenweg-beugel in een doosje dit zorgt er voor dat er nu meer rust in huis is. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb en ben er erg tevreden over.

Fam. N. te Enter

Feb. 2020

Inmiddels zijn wij een half jaar verder en laat ik graag onze bevindingen achter. Toen onze dochter 8 maanden oud was, vonden wij het wel welletjes die gebroken nachten. Standaard werd ze tussen 04.30 & 05.00 uur huilend wakker. Niet wetend wat er aan de hand was. Je gaat op dat moment alles proberen maar niks hielp, totdat wij aardstralenweg hebben ingeschakeld. Wat zijn wij blij dat dit voor ons de oplossing is geweest. Onze dochter slaapt nu heerlijk door en wordt zelden nog wakker ‘s nachts. Achteraf hadden wij jullie veel eerder moeten inschakelen. Wij zijn erg dankbaar voor uw bezoek.

Fam. S. uit Nieuwleusen

juni 2018

Onze koeien hebben regelmatig last van paniek- en vluchtgedrag in de stal. Als koeien beginnen te rennen geeft dit een hoop lawaai maar ook grote kans op dat ze uitglijden en gewond kunnen raken. We konden maar steeds niet achter de oorzaak komen van dit probleem. Het was een uitdaging om Aardstralenweg in te schakelen omdat we dachten dat aardstralen niet de oorzaak zou zijn. Nu na een half jaar kunnen we concluderen dat er veel meer rust in de stal is, geen paniekmomenten meer en bovendien een hogere melkproductie. We zijn erg blij dat we dit gedaan hebben en zien er nu dagelijks de voordelen van.

Aardstralenweg

Twijfel niet langer, nu is er eindelijk een betaalbare oplossing.

Werkwijze & kosten

Onze werkwijze:          We meten met antennes en zoeken zeer geroutineerd de aardstralen/banen/ velden en wateraders op. De “aardstralenwegbeugel” is een unieke bewerkte koperconstructie. Het wordt normaliter ingegraven in de aarde, meestal Lees meer…

Historie

DE HISTORIE VAN AARDSTRALENWEG.NL Toen we in in onze vorige woning kwamen wonen, sliepen we aan de voorkant. De woning werd verbouwd en 2 jaar later gingen we aan de achterkant slapen. Het was vreemd Lees meer…

Mensen & aardstralen

Eigenlijk is onze doelgroep de mens die al vele doktoren en ziekenhuizen heeft bezocht  en soms ten einde raad is. De meest uiteenlopende (vage) klachten kan een mens krijgen van aardstralen. De meest voorkomende zijn: Lees meer…

Contactgegevens

Aardstralenweg

Adres gegevens

Wim van der Veen
Eikenlaan 20

7722 CE Nieuwleusen

B.T.W. nr. 1149.76.119.B01

K.v.K. 05074856

Neem direct contact op

mobiel:06-15438638
info@aardstralenweg.nl

Neem contact op