Hebt u ook last van aardstralen?

U kunt altijd bij ons terecht met uw aardstralenvraag!

Aardstralen, wat zijn dat?

Aardstralen / wateraders (geopatische belasting) is een natuurverschijnsel, het zijn onderaardse stromingen. Ze komen diep onder de oppervlakte voor.

Op plaatsen waar de stromingen elkaar kruisen kan veel energie ontstaan. Deze energie wordt aan de oppervlakte door velen als negatief ervaren. 

Aardstralen, wat zijn de gevolgen?

Een groot deel van de mens, dier en plant voelt aardstraling als negatieve energie. Het probleem is dat men dit vaak niet weet. Voor veel kwalen en problemen heeft de reguliere wetenschap geen oorzaak en/of oplossing.

Meest voorkomend is: Slecht slapen, onrust, opgejaagd gevoel, hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid.

Maar ook hoge bloeddruk, verhoogde bloedsuikers (diabetes), migraine, spierpijn, gewrichtspijn, rugklachten, huiduitslag(eczeem), burn-out en misselijkheid, kunnen voortkomen uit aardstralen.

Wij hebben de oplossing

HET “AARDSTRALENWEG” SYSTEEM:

  • neutraliseert al uw aardstralingen/wateraders
  • heeft geen onderhoud nodig
  • gaat vele jaren mee
  • is relatief goedkoop (meting €59,00)
  • werkt direct na plaatsing
  • heeft een groot bereik

Tijdens ons bezoek kunnen wij testen of u een overgevoeligheid hebt voor aardstralen

Unieke tevredenheidsgarantie:  Niet goed, Geld terug!

Bent u binnen 6 maanden niet tevreden over het door ons geplaatste product, dan stuurt u de “Aardstralenwegbeugel” met uw garantiecertificaat en aankoopnota gewoon naar ons terug, en krijgt u het bedrag van de “Aardstralenwegbeugel” terug.

Door onze werkwijze en duidelijke garantievoorwaarden hebben wij een zeer hoge klanttevredenheid. In de eerste helft van 2023 was deze zelfs 93%.  

Elektromagnetische straling

Ook de straling van elektrische circuits, wifi, dect-telefoon, mobiele telefoon, afstandsbedieningen kunnen wij voor u reduceren.

bijgewerkt sept. 2023

Aardstralenweg

Twijfel niet langer, nu is er eindelijk een betaalbare oplossing.

Werkwijze & kosten

Onze werkwijze:          We meten met antennes en zoeken zeer geroutineerd de aardstralen/banen/ velden en wateraders op. De “aardstralenwegbeugel” is een unieke bewerkte koperconstructie. Het wordt normaliter ingegraven in de aarde, meestal Lees meer…

Historie

DE HISTORIE VAN AARDSTRALENWEG.NL Toen we in in onze vorige woning kwamen wonen, sliepen we aan de voorkant. De woning werd verbouwd en 2 jaar later gingen we aan de achterkant slapen. Het was vreemd Lees meer…

Mensen & aardstralen

Eigenlijk is onze doelgroep de mens die al vele doktoren en ziekenhuizen heeft bezocht  en soms ten einde raad is. De meest uiteenlopende (vage) klachten kan een mens krijgen van aardstralen. De meest voorkomende zijn: Lees meer…

Contactgegevens

Aardstralenweg

Adres gegevens

Wim van der Veen Eikenlaan 20 7711 CE Nieuwleusen B.T.W. nr. 1149.76.119.B01 K.v.K. 05074856

Neem direct contact op

mobiel:06-15438638 info@aardstralenweg.nl

Neem contact op